Voor een goed functionerende website maken we gebruik van functionele cookies. Als je hieronder op ‘Oké’ klikt, maken we ook gebruik van analytische cookies (zie onze privacy-pagina). Als je deze laatste cookies niet wilt, klik dan op ‘Weigeren’.
Kwaliteit getest door onafhankelijk laboratorium. Bekijk analyserapport (.pdf) |
400 gram L-glutamine poeder.
Belangrijke gebruiks-instructies om L-glutamine veilig te kunnen gebruiken:
Een andere wijze van gebruik hoeft niet noodzakelijkerwijs onveilig te zijn, maar de veiligheid dient nog te worden aangetoond.
* Een 2,5ml maatschepje wordt meegeleverd in de pot.
Bevat geen bekende allergenen.
Populair onder sporters
L-glutamine is een populair voedingssupplement. Sporters in verschillende disciplines gebruiken het met name na de training, maar ook gedurende de dag.
Glutamine wordt in vrij grote hoeveelheden gebruikt. Soms tot wel 40 gram per dag. Een dergelijke hoge dosering is iets dat wij afraden (zie gebruiksinstructie).
Een gespreide inname van meerdere grammen glutamine per dag kan echter zonder problemen gebruikt worden, mits een L-glutamine-supplement gebruikt wordt dat vrij is van verontreinigingen.
Japanse kwaliteit
Dit ultrazuivere L-glutaminepoeder is geproduceerd door een vooraanstaande Japanse producent. Het is een ultrafijn kristallijn poeder, dat snel opneembaar is.
De L-glutamine is geproduceerd door fermentatie van vegetarische grondstoffen en dus ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.
Veiligheid
Voor Power Supplements is de gezondheid van haar klanten de voornaamste zorg. Er is een discussie gaande tussen wetenschappers over de veiligheid van L-glutamine. Mogelijk is de inname van L-glutamine onveilig bij een hogere inname én als er op dat moment weinig andere aminozuren aanwezig zijn in het maag-darmstelsel en in het bloed. Om L-glutamine veilig te kunnen gebruiken adviseren wij daarom de uitgebreide gebruiksinstructie te volgen die rechts wordt beschreven bij 'Dosering'.
Kwaliteit getest door onafhankelijk laboratorium. Bekijk analyserapport (.pdf) |